Actueel

Beste lezer,
Nu de lockdown-maatregelen zijn verruimd kunnen we gelukkig weer samenkomen in de kerk.
Voorlopig gelden daarbij nog wel de afspraken ‘-hou 1,5 m afstand tot wie niet met u onder één dak woont;
-ontsmet uw handen bij binnenkomst; - draag een mondkapje bij binnenkomen en naar buiten gaan’.
Voor wie nog vanuit thuis wil meevieren: ga naar www.kerkdienstgemist.nl en kies bij kerk 'Warns'.
Klik hieronder op ‘Poster Lente kerkdiensten’ voor informatie over de komende diensten:

diensten:

 

REISGENOTEN

Dit seizoen 2021-2022 oefenen we ons aan de hand van het thema ‘Reisgenoten’. Je bent hartelijk welkom om daaraan mee te doen.
De coronatijd bracht de aanleiding tot dit thema. In die maanden hebben we opnieuw ervaren hoe belangrijk je reisgenoten zijn, de mensen met wie je onderweg bent in het leven. We zijn elkaar gegeven als medemensen, tochtgenoten op de weg door het leven. Door aandacht te geven aan hoe we reisgenoten voor elkaar (kunnen) zijn willen we ook positief bijdragen aan onze dorpsgemeenschap.
In de Bijbel zijn veel inspirerende verhalen over hoe mensen elkaar onderweg tot steun of tegenover zijn. Ook bieden ze kansen om in de spiegel te kijken: waarin zou ik een betere reisgenoot kunnen zijn? Bovenal is bemoedigend te lezen dat God zo liefdevol met ons onderweg gaat in dit leven. Zijn naam is ‘Ik zal er zijn’.

De zondagsschool vertaalt het jaarthema met behulp van een oude koffer. Aan de stickers op de koffer kun je zien waar we al geweest zijn. Waarover we verhalen met elkaar gedeeld hebben. Er zitten bijzondere voorwerpen in, die je onderweg nodig kunt hebben. Soms oefenen we even met het bekende spelletje ‘Ik ga op reis en ik neem mee…’. Vergeet de waardevolle bagage voor je leven niet.

Onder het kopje ‘seizoenprogramma’ op deze site is het volledige aanbod na te lezen. Het is een hartelijke uitnodiging aan alle dorpsgenoten om deel te nemen. Heb je vragen over een activiteit neem dan contact op met ds. Michiel of met de voorzitter van de kerkenraad Aagje Boersma.

Een fijn seizoen gewenst!
terug